Knapperige spruitjes met walnoten
bewaar
bewaar

Knapperige spruitjes met walnoten

Door spruitjes te roerbakken, blijven ze lekker knapperig en kun je veel andere smaken toevoegen.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Maak de spruitjes schoon en was ze. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de walnoten in stukjes. Kook de spruitjes in een dun bodempje water met zout ca. 4 min. Giet de spruitjes af boven een zeef en spoel ze met koud water af.

Verhit de olie in een wok. Bak de spekblokjes al roerend ca. 1 min. uit. Schep met een schuimspaan uit de wok. Roerbak de spruitjes op halfhoog vuur ca. 2 min. Bak de knoflook en walnoten ca. 30 sec. mee. Roer de tijm en spekjes erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knapperige spruitjes met walnoten

Door spruitjes te roerbakken, blijven ze lekker knapperig en kun je veel andere smaken toevoegen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig