Volkoren penne met spruitjes, roomkaas en walnoten
Pasta en spruitjes blijken een perfecte combinatie! Zeker met kruidenkaas erdoor.
Aan de slag
Schaaf de spruitjes met de keukenmachine in flinterdunne plakjes. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een wok. Voeg de spruitjes en vegaspekreepjes toe en roerbak 8 min. op middelhoog vuur. Hak ondertussen de walnoten grof. Snijd de abrikozen fijn en bak 1 min. mee met het spruitenmengsel.
Giet de pasta af. Roer de roomkaas en het spruitenmengsel door de pasta. Bestrooi met de walnoten.
Volkoren penne met spruitjes, roomkaas en walnoten
Pasta en spruitjes blijken een perfecte combinatie! Zeker met kruidenkaas erdoor.
hoofdgerecht
null personen
925 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schaaf de spruitjes met de keukenmachine in flinterdunne plakjes. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een wok. Voeg de spruitjes en vegaspekreepjes toe en roerbak 8 min. op middelhoog vuur. Hak ondertussen de walnoten grof. Snijd de abrikozen fijn en bak 1 min. mee met het spruitenmengsel.
Giet de pasta af. Roer de roomkaas en het spruitenmengsel door de pasta. Bestrooi met de walnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
700 g geschoonde spruitjes
300 g volkorenpenne
2 el arachideolie
150 g vegetarische spekreepjes
50 g ongebrande walnoten
200 g gedroogde abrikozen
300 g kruidenroomkaas