Penne met worst en prei
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Rooster ondertussen de walnoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat afkoelen op een bord en hak ze grof. Snijd de worstjes in stukken van 2 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de chipolata 4 min. Voeg de prei toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de penne om met het worst-preimengsel en verdeel over 4 borden. Bestrooi met de walnoten en de kaas.
Prei wassen
Instructievideo - 00:29 min.
Penne met worst en prei
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Rooster ondertussen de walnoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat afkoelen op een bord en hak ze grof. Snijd de worstjes in stukken van 2 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de chipolata 4 min. Voeg de prei toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de penne om met het worst-preimengsel en verdeel over 4 borden. Bestrooi met de walnoten en de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkorenpenne
2 el ongebrande walnoten
300 g runderchipolataworstjes
3 el traditionele olijfolie
600 g preien
75 g Grana Padano kazen