Spinazieballetjes met Parmezaan
bewaar
bewaar

Spinazieballetjes met Parmezaan

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Breng een pan water aan de kook en kook de spinazie 2 min. (blancheren). Giet af in een vergiet, laat afkoelen en duw er zo veel mogelijk vocht uit. Hak fijn.

Maal het brood en de kaas fijn in de keukenmachine. Meng het brood-kaasmengsel met de eieren, nootmuskaat en knoflook door de spinazie. Voeg peper en zout naar smaak toe. Draai er ca. 30 balletjes van ter grootte van een walnoot.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in ca. 5 min. rondom bruin. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer warm of koud.

Blancheren

Instructievideo - 01:00 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinazieballetjes met Parmezaan

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig