Frisse auberginesalade
Aan de slag
Klop een dressing met de olijfolie, peper en zout. Verhit een grillpan op hoog vuur. Gril de aubergines in porties. Keer halverwege. Voeg de dressing toe. Bestrooi met de pijnboompitten en basilicum.
algemeenBewaar aubergine niet in de koelkast, maar op de fruitschaal.
Groenten grillen en roosteren
Instructievideo - 00:50 min.
Frisse auberginesalade
bijgerecht
null personen
195 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Klop een dressing met de olijfolie, peper en zout. Verhit een grillpan op hoog vuur. Gril de aubergines in porties. Keer halverwege. Voeg de dressing toe. Bestrooi met de pijnboompitten en basilicum.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sinaasappel
4 el olijfolie extra vierge
2 aubergines
2 el pijnboompitten
1 bakje basilicum
Dit heb je nodig
grillpan