Frisse tomatensalade met basilicumolie
Aan de slag
Mozzarella minimaal 10 min. in vriezer leggen. Tomaten schoonmaken, in flinterdunne plakken snijden en dakpansgewijs over vier borden verdelen. Tomaat bestrooien met zout en peper en besprenkelen met helft van olie. Basilicum grof snijden. Mozzarella grof raspen en in bergjes midden op tomaat leggen. Basilicum erover strooien en besprenkelen met rest van olie. Serveren met plakjes ciabatta.
Frisse tomatensalade met basilicumolie
voorgerecht
null personen
340 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Mozzarella minimaal 10 min. in vriezer leggen. Tomaten schoonmaken, in flinterdunne plakken snijden en dakpansgewijs over vier borden verdelen. Tomaat bestrooien met zout en peper en besprenkelen met helft van olie. Basilicum grof snijden. Mozzarella grof raspen en in bergjes midden op tomaat leggen. Basilicum erover strooien en besprenkelen met rest van olie. Serveren met plakjes ciabatta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bol mozzarella
4 rijpe vleestomaten
4 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum
½ zakje verse basilicum
1 ciabatta