Fusilli al prosciutto
Aan de slag
Verhit de boter in een pan en bak de ui en knoflook 10 min. op laag vuur. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de tuinerwtjes 2 min. op laag vuur (blancheren). Giet af. Snijd de ham in stukjes.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de ham en de slagroom toe aan het uimengsel en breng aan de kook. Meng de pasta met de saus en de tuinerwtjes. Breng op smaak met peper en zout.
Blancheren
Instructievideo - 01:00 min.
Fusilli al prosciutto
voorgerecht
null personen
400 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de boter in een pan en bak de ui en knoflook 10 min. op laag vuur. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de tuinerwtjes 2 min. op laag vuur (blancheren). Giet af. Snijd de ham in stukjes.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de ham en de slagroom toe aan het uimengsel en breng aan de kook. Meng de pasta met de saus en de tuinerwtjes. Breng op smaak met peper en zout.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
20 g boter
1 ui
1 teen knoflook
100 g tuinerwten
1 pakje schouderham
200 g fusilli
1 bekertje slagroom