Driekleurenpizza
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng water aan de kook in een ruime pan. Doe de spinazie erin en neem deze direct weer met een schuimspaan uit de pan. Laat uitlekken in een zeef en duw zo veel mogelijk vocht eruit.
Leg het pizzadeeg op 2 met bakpapier beklede bakplaten en verdeel de tomatensaus erover. Beleg met de salami. Verdeel de spinazie, cherry tomaten en mozzarella over de pizza's. Bestrooi met de oregano en zet de pizza's boven elkaar in de oven. Bak ze 20-25 min.
Wissel de bakplaten na 10 min. van plek in de oven.
Driekleurenpizza
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
20 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng water aan de kook in een ruime pan. Doe de spinazie erin en neem deze direct weer met een schuimspaan uit de pan. Laat uitlekken in een zeef en duw zo veel mogelijk vocht eruit.
Leg het pizzadeeg op 2 met bakpapier beklede bakplaten en verdeel de tomatensaus erover. Beleg met de salami. Verdeel de spinazie, cherry tomaten en mozzarella over de pizza's. Bestrooi met de oregano en zet de pizza's boven elkaar in de oven. Bak ze 20-25 min.
Wissel de bakplaten na 10 min. van plek in de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak spinazie
2 pakken pizzadeeg
½ pakje flinterdun gesneden salami
1 bakje cherry tomaten
1 bol mozzarella
1 tl oregano
Dit heb je nodig
bakpapier