Plaatpizza met ei
bewaar
bewaar

Plaatpizza met ei

20 min. bereiden / 20 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het pizzadeeg uit en leg het op de bakplaat. Verdeel de tomatensaus, de ui en de tomaten erover.

Snijd de artisjokharten in vieren en verdeel ze over de pizza. Bestrooi de pizza naar smaak met peper en zout. Snijd de mozzarella in plakken en verdeel over de pizza. Breek de eieren boven de pizza. Bak de pizza in het midden van de oven in 15-20 min. gaar.

algemeenU kunt de pizza 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm de pizza op de dag zelf 10 min. in de oven op 200 °C. De pizza is koud ook lekker.

Hoe breek je een ei?

Instructievideo - 01:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Plaatpizza met ei

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig