Kipfilet & munt-citroenricotta
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gele schil van de citroen. Snijd de munt fijn. Meng het citroenrasp met de munt, ricotta en knoflook. Bestrooi de kipfilet met peper en zout naar smaak. Bestrijk de ovenschaal met de olie en leg de kipfilet erin. Bestrijk de kip royaal met het ricottamengsel. Zet ca. 20 min. in de oven.
Neem uit de oven. Laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten. Serveer de kip met pasta in tomatensaus en in olijfolie geroerbakte spinazie.
Kipfilet & munt-citroenricotta
hoofdgerecht
null personen
250 kcal
10 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gele schil van de citroen. Snijd de munt fijn. Meng het citroenrasp met de munt, ricotta en knoflook. Bestrooi de kipfilet met peper en zout naar smaak. Bestrijk de ovenschaal met de olie en leg de kipfilet erin. Bestrijk de kip royaal met het ricottamengsel. Zet ca. 20 min. in de oven.
Neem uit de oven. Laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten. Serveer de kip met pasta in tomatensaus en in olijfolie geroerbakte spinazie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
1 bakje munt
1 bakje ricotta
1 teen knoflook
4 kipfilets
1 el olijfolie
Dit heb je nodig
ovenschaal 25 x 25 cm