Blini’s met citroenricotta, kipfilet & cranberrysaus
Ook zo dol op deze kleine pannenkoekjes? Stapel ze tot een torentje voor een feestelijk voorgerecht!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm de blini's ca. 5 min. in de oven. Neem uit de oven, laat iets afkoelen.
Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Roer de ricotta los met het citroenrasp, een ½ el citroensap, peper en eventueel zout. Snijd de selderij fijn en meng de helft van de selderij met de cranberrysaus.
Beleg elke blini achtereenvolgens met 1 tl citroenricotta, 1 plakje kipfilet en 1 tl cranberrysaus. Leg steeds 2 van deze torentjes op elkaar. Verdeel de torentjes over borden en garneer met de rest van de selderij en (versgemalen) zwarte peper.
Blini’s met citroenricotta, kipfilet & cranberrysaus
Ook zo dol op deze kleine pannenkoekjes? Stapel ze tot een torentje voor een feestelijk voorgerecht!
voorgerecht
null personen
205 kcal
15 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm de blini's ca. 5 min. in de oven. Neem uit de oven, laat iets afkoelen.
Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Roer de ricotta los met het citroenrasp, een ½ el citroensap, peper en eventueel zout. Snijd de selderij fijn en meng de helft van de selderij met de cranberrysaus.
Beleg elke blini achtereenvolgens met 1 tl citroenricotta, 1 plakje kipfilet en 1 tl cranberrysaus. Leg steeds 2 van deze torentjes op elkaar. Verdeel de torentjes over borden en garneer met de rest van de selderij en (versgemalen) zwarte peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
135 g blini's
½ citroen
100 g ricotta
10 g verse selderij
4 el Ocean Spray original cranberry sauce
110 g flinterdunne gerookte kipfilet