Lamsspies met munt en taboulé
Aan de slag
Meng de yoghurt met 1/3 van de knoflook, 2 el munt, 1 mespunt komijn, peper en zout.
Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 4 el olie en 1/3 van de knoflook toe. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg rasp, sap, kruiden, peper en zout toe aan de couscous (taboulé).
Rijg het vlees aan stokjes. Meng de rest van de komijn en knoflook met 2 el olie. Bestrijk het vlees ermee. Bak de spiesen ca. 5 min in de grillpan. Serveer met de yoghurt en taboulé.
Lamsspies met munt en taboulé
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Meng de yoghurt met 1/3 van de knoflook, 2 el munt, 1 mespunt komijn, peper en zout.
Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 4 el olie en 1/3 van de knoflook toe. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg rasp, sap, kruiden, peper en zout toe aan de couscous (taboulé).
Rijg het vlees aan stokjes. Meng de rest van de komijn en knoflook met 2 el olie. Bestrijk het vlees ermee. Bak de spiesen ca. 5 min in de grillpan. Serveer met de yoghurt en taboulé.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Griekse yoghurt
2 tenen knoflook
15 g verse munt
250 g couscous
6 el traditionele olijfolie
1 citroen
20 g verse platte peterselie
15 g verse koriander
25 g verse bieslook
300 g lamsbiefstukken
1 el gemalen komijn