Minikebabs
Met deze kruidige spiesjes op de barbecue is het op en top zomer!
Aan de slag
Snijd de knoflook en peterselie fijn. Snijd de saucijzen open en haal het vlees uit het velletje. Voeg de knoflook, sambal en peterselie toe aan de saucijsvlees en kneed goed door.
Verdeel het vlees in rolletjes (per persoon 1) en steek er een prikker in. Verhit de grillpan en bak de kebabs in ca. 6 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Serveer met de tzatziki.
Tzatziki maken
Instructievideo - 00:56 min.
Minikebabs
Met deze kruidige spiesjes op de barbecue is het op en top zomer!
null personen
70 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook en peterselie fijn. Snijd de saucijzen open en haal het vlees uit het velletje. Voeg de knoflook, sambal en peterselie toe aan de saucijsvlees en kneed goed door.
Verdeel het vlees in rolletjes (per persoon 1) en steek er een prikker in. Verhit de grillpan en bak de kebabs in ca. 6 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Serveer met de tzatziki.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
10 g verse platte peterselie
2 magere rundersaucijzen
1 tl sambal oelek
150 g tzatziki
Dit heb je nodig
grillpan
tapasprikkers