Cheesecake trifle
In 10 minuten maak je een Nagerecht met een hoofdletter N.
Aan de slag
Pureer de helft van de frambozen met de suiker tot een gladde massa.
Verkruimel de koeken grof en verdeel de helft over de bodem van de schaal. Meng de hangop met de vanillevla en schep de helft van het mengsel in de schaal. Schep de helft van de frambozenpuree erop.
Maak nog een laag met koek, hangop en frambozenpuree. Verdeel de rest van de frambozen over de trifle.
Cheesecake trifle
In 10 minuten maak je een Nagerecht met een hoofdletter N.
nagerecht
null personen
325 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pureer de helft van de frambozen met de suiker tot een gladde massa.
Verkruimel de koeken grof en verdeel de helft over de bodem van de schaal. Meng de hangop met de vanillevla en schep de helft van het mengsel in de schaal. Schep de helft van de frambozenpuree erop.
Maak nog een laag met koek, hangop en frambozenpuree. Verdeel de rest van de frambozen over de trifle.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g verse frambozen
1 el kristalsuiker
260 g Bastognekoeken
100 ml vanillevla
500 g hangop
Dit heb je nodig
staafmixer
diepe glazen schaal (20 x 20 cm)