Limoengarnalen met aioli
Aan de slag
Doe de garnalen in een schaal. Rasp de groene schil van de limoenen erboven. Pers de vruchten uit en houd het sap apart. Besprenkel de garnalen met de olie en voeg 2 tenen knoflook toe. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Verhit een wok en roerbak de garnalen met marinade ca. 5 min. Neem van het vuur en besprenkel met limoensap naar smaak.
Meng voor de aioli de laatste teen knoflook door de mayonaise. Verdeel de garnalen over 6 bakjes of papieren zakjes. Geef de aioli er apart bij.
Garnalen pellen
Instructievideo - 00:36 min.
Limoengarnalen met aioli
voorgerecht
null personen
295 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de garnalen in een schaal. Rasp de groene schil van de limoenen erboven. Pers de vruchten uit en houd het sap apart. Besprenkel de garnalen met de olie en voeg 2 tenen knoflook toe. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Verhit een wok en roerbak de garnalen met marinade ca. 5 min. Neem van het vuur en besprenkel met limoensap naar smaak.
Meng voor de aioli de laatste teen knoflook door de mayonaise. Verdeel de garnalen over 6 bakjes of papieren zakjes. Geef de aioli er apart bij.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak tijgergarnalen
2 limoenen
6 el olijfolie
3 tenen knoflook
6 el mayonaise