Kipreepjes met aïoli
bewaar
bewaar

Kipreepjes met aïoli

35 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Peper wassen, zaad verwijderen en in kleine stukjes snijden. 1 Teen knoflook pellen en fijnhakken. Wijn, olie, laurier, rode peper, tijm, komijn, zout en peper erdoor mengen. Kipfilet in reepjes snijden en door marinade scheppen. Peterselie fijnhakken en door paneermeel mengen. 8 Knoflooktenen pellen, uitpersen en door mayonaise scheppen. Op smaak brengen met zout.

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Kipreepjes laten uitlekken en door paneermeel wentelen. Kipreepjes onder hete grill schuiven en in 5 minuten bruin en gaar grillen, vlees halverwege voorzichtig omdraaien. Serveren met knoflookmayonaise.

algemeenOok lekker als borrelhapje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipreepjes met aïoli

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig