Pastasalade met tomaat en tijm
Na een paar uur eigenlijk nog lekkerder. Dus ideaal voor in de lunchtrommel of de picknickmand.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Halveer de tomaten en de bolletjes mozzarella. Snijd de ui in halve ringen. Doe in een schaal en meng met de pasta.
Doe de mayonaise, crème fraîche en azijn in een kommetje en pers de knoflook erboven. Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg toe. Roer door en schep door de pastasalade. Breng op smaak met peper en zout.
Snijden
Instructievideo - 02:22 min.
Pastasalade met tomaat en tijm
Na een paar uur eigenlijk nog lekkerder. Dus ideaal voor in de lunchtrommel of de picknickmand.
bijgerecht
null personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Halveer de tomaten en de bolletjes mozzarella. Snijd de ui in halve ringen. Doe in een schaal en meng met de pasta.
Doe de mayonaise, crème fraîche en azijn in een kommetje en pers de knoflook erboven. Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg toe. Roer door en schep door de pastasalade. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g fusilli
500 g cherrytomaten
150 g mini mozarella's
3 rode uien
4 el mayonaise
125 ml crème fraîche
4 el witte balsamicoazijn
1 teen knoflook
8 g verse tijm