Pastasalade met tomaat en snijbonen
bewaar
bewaar

Pastasalade met tomaat en snijbonen

Met dit basisrecept met tomaat en snijbonen zet je altijd een heerlijke pastasalade op tafel.

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de snijbonen mee. Giet de pasta en snijbonen af en spoel onder koud stromend water.

Snijd ondertussen de uien in halve ringen, snijd de knoflook fijn en halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui 3-5 min. Voeg de knoflook en tomaten toe en bak nog 4 min. Schep de warme ui en tomaat met de snijbonen door de pasta.

Breng de pastasalade op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over diepe borden.

resttipPastasalade over? Meng er wat rucola doorheen voor een snelle lunch.
variatietipLekker met tonijn, mini-mozzarella of gerookte kip toegevoegd.
bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastasalade met tomaat en snijbonen

Met dit basisrecept met tomaat en snijbonen zet je altijd een heerlijke pastasalade op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig