Pastasalade met mozzarella, tomaat en snijbonen
Deze pastasalade is op zichzelf al een fijne basis, maar je kunt 'm ook uitbreiden met allerlei extra smaakmakers van vlees tot extra groente.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de snijbonen mee. Giet de pasta en snijbonen af en spoel onder koud stromend water.
Snijd ondertussen de uien in halve ringen en halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui 4 min. Voeg de tomaten toe en bak nog 4 min.
Halveer de mozzarellabolletjes. Meng de pasta en snijbonen met de ui, tomaten en mozzarella. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Pastasalade met mozzarella, tomaat en snijbonen
Deze pastasalade is op zichzelf al een fijne basis, maar je kunt 'm ook uitbreiden met allerlei extra smaakmakers van vlees tot extra groente.
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de snijbonen mee. Giet de pasta en snijbonen af en spoel onder koud stromend water.
Snijd ondertussen de uien in halve ringen en halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui 4 min. Voeg de tomaten toe en bak nog 4 min.
Halveer de mozzarellabolletjes. Meng de pasta en snijbonen met de ui, tomaten en mozzarella. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne
400 g verse gesneden snijbonen
2 rode uien
250 g cherrytomaten
4 el milde olijfolie
125 g minimozzarella