Pastasalade met mini-mozzarella, tomaat en snijbonen
Altijd goed, een pastasalade. Vooral als je 'm met mozzarella maakt, natuurlijk!
Aan de slag
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de snijbonen mee. Giet de pasta en snijbonen af en spoel onder koud stromend water.
Snijd ondertussen de uien in halve ringen, snijd de knoflook fijn en halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui 3-5 min. Voeg de knoflook en tomaten toe en bak nog 4 min. Schep de warme ui en tomaat met de snijbonen door de pasta. Giet de mozzarella af, halveer de bolletjes en schep door de pastasalade.
Breng de pastasalade op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over diepe borden.
Pastasalade met mini-mozzarella, tomaat en snijbonen
Altijd goed, een pastasalade. Vooral als je 'm met mozzarella maakt, natuurlijk!
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de snijbonen mee. Giet de pasta en snijbonen af en spoel onder koud stromend water.
Snijd ondertussen de uien in halve ringen, snijd de knoflook fijn en halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui 3-5 min. Voeg de knoflook en tomaten toe en bak nog 4 min. Schep de warme ui en tomaat met de snijbonen door de pasta. Giet de mozzarella af, halveer de bolletjes en schep door de pastasalade.
Breng de pastasalade op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over diepe borden.
resttip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne
400 g verse snijbonen
2 rode uien
1 teen knoflook
250 g cherrytomaten
4 el milde olijfolie
125 g minimozzarella