Zomerpasta met kip en tomaat
De zon staat hoog aan de hemel. Fijn dus dat dit gerecht in 20 minuten klaar is.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en de paprika in blokjes. Snijd de kipfilet in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip in ca. 3 min. goudbruin. Voeg de ui en de paprika toe en bak 5 min. mee.
Snijd de tomaten in parten en bak ca. 6 min. zacht mee. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout. Giet de spaghetti af en meng met het kip-tomatenmengsel. Verdeel de spaghetti over diepe borden.
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.
Zomerpasta met kip en tomaat
De zon staat hoog aan de hemel. Fijn dus dat dit gerecht in 20 minuten klaar is.
hoofdgerecht
null personen
425 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en de paprika in blokjes. Snijd de kipfilet in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip in ca. 3 min. goudbruin. Voeg de ui en de paprika toe en bak 5 min. mee.
Snijd de tomaten in parten en bak ca. 6 min. zacht mee. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout. Giet de spaghetti af en meng met het kip-tomatenmengsel. Verdeel de spaghetti over diepe borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkorenspaghetti
1 ui
1 rode puntpaprika
300 g kipfilet
2 el traditionele olijfolie
5 trostomaten
3 el citroensap