Zomerpasta met filetlapje
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de aubergine al omscheppend 4 min. Schep de tomaat erdoor en bak nog 5 min. Bestrijk de filetlapjes met de rest van de olie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Verhit de grillpan en gril de filetlapjes in ca. 4 min. bruin en gaar, keer halverwege.
Schenk de slagroom bij de groenten en verwarm nog 1 min. Voeg de spaghetti toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de spaghetti over de diepe borden en leg de filetlapjes erbij. Lekker met in stukjes gescheurde basilicumblaadjes.
Zomerpasta met filetlapje
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de aubergine al omscheppend 4 min. Schep de tomaat erdoor en bak nog 5 min. Bestrijk de filetlapjes met de rest van de olie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Verhit de grillpan en gril de filetlapjes in ca. 4 min. bruin en gaar, keer halverwege.
Schenk de slagroom bij de groenten en verwarm nog 1 min. Voeg de spaghetti toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de spaghetti over de diepe borden en leg de filetlapjes erbij. Lekker met in stukjes gescheurde basilicumblaadjes.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkorenspaghetti
2 aubergines
4 el traditionele olijfolie
300 g varkensfilets
125 ml verse slagroom
Dit heb je nodig
grillpan