Fattouche met krokante broodreepjes
Aan de slag
Snijd de broodjes overlangs doormidden en vervolgens in lange, dunne repen. Verhit 3 el olie en 1 teen knoflook in een koekenpan en bak de helft van het brood op middelhoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Schep op keukenpapier en bestrooi met zout naar smaak. Bak zo met de andere teen knoflook de rest van het brood.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de komkommer schuin in dunne plakjes en schep om met de tomaat, radijs, rucola, bosui, peterselie en munt. Voeg de rest van de olie toe. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Serveer met de broodreepjes en minikebabs (recept op ah.nl/recepten) voor een complete maaltijd.
Fattouche met krokante broodreepjes
bijgerecht
null personen
465 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de broodjes overlangs doormidden en vervolgens in lange, dunne repen. Verhit 3 el olie en 1 teen knoflook in een koekenpan en bak de helft van het brood op middelhoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Schep op keukenpapier en bestrooi met zout naar smaak. Bak zo met de andere teen knoflook de rest van het brood.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de komkommer schuin in dunne plakjes en schep om met de tomaat, radijs, rucola, bosui, peterselie en munt. Voeg de rest van de olie toe. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Serveer met de broodreepjes en minikebabs (recept op ah.nl/recepten) voor een complete maaltijd.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 shoarmabroodjes
8 el olijfolie
2 tenen knoflook
1 komkommer
1 schaal Tasty Tom tomaten
1 bosje radijs
1 zak rucola
1 zakje bosui
2 bakjes platte peterselie
1 bakje munt
1 citroen