Arabische kruidensalade
bewaar
bewaar

Arabische kruidensalade

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Zet de grill van de oven aan. Snijd elk broodje in 8 puntjes. Gril het brood onder de hete grill in ca. 4 min. goudbruin en knapperig. Bestrooi met zout naar smaak.

Meng de komkommer met de tomaat en de bosui. Scheur de blaadjes van de peterselie, de munt en het basilicum in kleine stukjes. Meng het samen met de dille door de salade. Besprenkel met de olie en de azijn en breng op smaak met zout. Verdeel de broodpuntjes over de salade. Lekker met gegrilde kipfilet.

algemeenGriekse olijfolie en op hout gerijpte balsamicoazijn zijn ook lekker om (stok)brood in te dippen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Arabische kruidensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig