Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
bewaar
bewaar

Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Voeg de honing toe en verhit 3 min. Schep uit de pan op een stuk bakpapier en laat afkoelen. Hak de pistache in stukjes.

Klop de slagroom met de gestampte muisjes bijna stijf. Schep de yoghurt erdoor. Verdeel de yoghurtmousse over 2 schaaltjes of glazen en bestrooi met de pistache. Serveer met de lange vingers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig