Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
Aan de slag
Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Voeg de honing toe en verhit 3 min. Schep uit de pan op een stuk bakpapier en laat afkoelen. Hak de pistache in stukjes.
Klop de slagroom met de gestampte muisjes bijna stijf. Schep de yoghurt erdoor. Verdeel de yoghurtmousse over 2 schaaltjes of glazen en bestrooi met de pistache. Serveer met de lange vingers.
Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
nagerecht
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Voeg de honing toe en verhit 3 min. Schep uit de pan op een stuk bakpapier en laat afkoelen. Hak de pistache in stukjes.
Klop de slagroom met de gestampte muisjes bijna stijf. Schep de yoghurt erdoor. Verdeel de yoghurtmousse over 2 schaaltjes of glazen en bestrooi met de pistache. Serveer met de lange vingers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
¼ bakje pistachenoten
2 el honing
1 beker slagroom
2 el gestampte muisjes
125 ml Griekse yoghurt
4 lange vingers
Dit heb je nodig
bakpapier