Tonijn met wasabiboter en bosui
Aan de slag
Roer de peterselie, de wasabipasta en zout naar smaak door de boter. Laat de boter in de koelkast in 30 min. opstijven.
Bestrijk de tonijn met ketjap en 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de tonijn 4 min., keer halverwege. Leg op een warm bord.
Bestrijk de bosuitjes met 1 el olie en gril aan elke kant 1 min. Verdeel over de tonijn.
Snijd de wasabiboter in 4 plakken en leg op de tonijn. Lekker met aardappelen uit de oven en een tomatensalade met basilicumdressing.
Vis grillen
Instructievideo - 00:43 min.
Tonijn met wasabiboter en bosui
hoofdgerecht
null personen
385 kcal
30 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Roer de peterselie, de wasabipasta en zout naar smaak door de boter. Laat de boter in de koelkast in 30 min. opstijven.
Bestrijk de tonijn met ketjap en 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de tonijn 4 min., keer halverwege. Leg op een warm bord.
Bestrijk de bosuitjes met 1 el olie en gril aan elke kant 1 min. Verdeel over de tonijn.
Snijd de wasabiboter in 4 plakken en leg op de tonijn. Lekker met aardappelen uit de oven en een tomatensalade met basilicumdressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 takjes platte peterselie
½ tl wasabipasta
75 g roomboter
0 tonijnsteaks
2 el ketjap
3 el olijfolie
4 bosuitjes