Mihoen met surimi en broccoli
Een kom vol oosterse smaken. Doe de geperste limoen in een kan water voor een verfrissend drankje.
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Schil de gember en snijd ook fijn. Snijd de broccoli in kleine roosjes en de tomaten in kleine stukjes. Snijd de surimisticks in reepjes.
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en knoflook 2 min. Voeg de gember en broccoli toe en roerbak 3 min. Voeg het rasp en de tomaat toe en roerbak 3 min. mee. Roer de surimi en oestersaus erdoor. Breng op smaak met peper, zout en limoensap. Schep de mihoen erdoor en laat alles goed warm worden. Verdeel de mihoen over de kommen.
Mihoen met surimi en broccoli
Instructievideo - 04:01 min.
Mihoen met surimi en broccoli
Een kom vol oosterse smaken. Doe de geperste limoen in een kan water voor een verfrissend drankje.
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Schil de gember en snijd ook fijn. Snijd de broccoli in kleine roosjes en de tomaten in kleine stukjes. Snijd de surimisticks in reepjes.
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en knoflook 2 min. Voeg de gember en broccoli toe en roerbak 3 min. Voeg het rasp en de tomaat toe en roerbak 3 min. mee. Roer de surimi en oestersaus erdoor. Breng op smaak met peper, zout en limoensap. Schep de mihoen erdoor en laat alles goed warm worden. Verdeel de mihoen over de kommen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
2 tenen knoflook
1 cm verse gember
500 g broccoli
250 g tomaten
250 g surimisticks
250 g mihoen
1 limoen
3 el traditionele olijfolie
3 el oestersaus
Dit heb je nodig
wok