Mihoen met surimi en broccoli
bewaar
bewaar

Mihoen met surimi en broccoli

Een kom vol oosterse smaken. Doe de geperste limoen in een kan water voor een verfrissend drankje.

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Schil de gember en snijd ook fijn. Snijd de broccoli in kleine roosjes en de tomaten in kleine stukjes. Snijd de surimisticks in reepjes.

Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en knoflook 2 min. Voeg de gember en broccoli toe en roerbak 3 min. Voeg het rasp en de tomaat toe en roerbak 3 min. mee. Roer de surimi en oestersaus erdoor. Breng op smaak met peper, zout en limoensap. Schep de mihoen erdoor en laat alles goed warm worden. Verdeel de mihoen over de kommen.

Mihoen met surimi en broccoli

Instructievideo - 04:01 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mihoen met surimi en broccoli

Een kom vol oosterse smaken. Doe de geperste limoen in een kan water voor een verfrissend drankje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig