Frisse roerbak met broccoli en kip
Met deze roerbak heb je in één klap bijna al je groente voor de dag binnen.
Aan de slag
Snijd de broccoli in kleine roosjes. Snijd de paksoi in repen. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Kook de noedels 5 min. in een pan water met eventueel zout.
Snijd ondertussen de kipdijfilet in reepjes en snijd de limoen in een partje per persoon. Giet de noedels af en laat uitlekken in een vergiet. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de knoflook, gember en kipreepjes 2 min.
Voeg de broccoli, paprika, oestersaus en het water toe en roerbak 5 min. Voeg de paksoi toe en roerbak nog 1 min. Voeg de noedels toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met peper. Serveer met de partjes limoen.
Frisse roerbak met broccoli en kip
Met deze roerbak heb je in één klap bijna al je groente voor de dag binnen.
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de broccoli in kleine roosjes. Snijd de paksoi in repen. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Kook de noedels 5 min. in een pan water met eventueel zout.
Snijd ondertussen de kipdijfilet in reepjes en snijd de limoen in een partje per persoon. Giet de noedels af en laat uitlekken in een vergiet. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de knoflook, gember en kipreepjes 2 min.
Voeg de broccoli, paprika, oestersaus en het water toe en roerbak 5 min. Voeg de paksoi toe en roerbak nog 1 min. Voeg de noedels toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met peper. Serveer met de partjes limoen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g broccoli
1 struik paksoi
2 gele paprika's
2 tenen knoflook
4 cm verse gember
250 g eiernoedels
4 scharrelkipdijfilet
1 limoen
2 el arachideolie
95 ml oestersaus
2 el water