Hollands vispotje in mosterdsaus
Aan de slag
Verhit de boter en fruit de sjalot en prei zachtjes 3 minuten. Schep de Parijse worteltjes door de prei en roer de mosterd erdoor. Verwarm ze 1 minuut mee.
Voeg 100 ml water toe, breng dit aan de kook en stoof de groenten 6 minuten. Voeg de room toe en breng het gerecht opnieuw aan de kook. Leg de stukken vis tussen de groenten in de pan en laat de vis in ca. 5 min. tegen de kook aan bijna gaar worden.
Voeg de garnalen en de mosselen toe en laat alles op een zacht vuur in nog enkele minuten warm en gaar worden. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Lekker met aardappelpuree.
Hollands vispotje in mosterdsaus
hoofdgerecht
null personen
345 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de boter en fruit de sjalot en prei zachtjes 3 minuten. Schep de Parijse worteltjes door de prei en roer de mosterd erdoor. Verwarm ze 1 minuut mee.
Voeg 100 ml water toe, breng dit aan de kook en stoof de groenten 6 minuten. Voeg de room toe en breng het gerecht opnieuw aan de kook. Leg de stukken vis tussen de groenten in de pan en laat de vis in ca. 5 min. tegen de kook aan bijna gaar worden.
Voeg de garnalen en de mosselen toe en laat alles op een zacht vuur in nog enkele minuten warm en gaar worden. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Lekker met aardappelpuree.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
40 g boter
2 sjalotten
300 g prei
300 g Parijse worteltjes
2 el Zaanse mosterd
125 ml slagroom
250 g kabeljauwfilet
125 g roze garnalen
200 g mosselvlees