Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus
Aan de slag
Wrijf de kalkoenfilets in met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalkoenfilets in 4 min. bruin en gaar. Leg ze op een bord.
Fruit de sjalotten 2 min. in het bakvet. Roer de mosterd en sherry door het bakvet en schenk er 2 el water bij. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 4 min. zachtjes sudderen. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Leg de kalkoenfilets in de saus en laat ze in ca. 2 min. warm worden. Strooi de peterselie erover. Lekker met pasta en broccoli.
Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus
hoofdgerecht
null personen
180 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Wrijf de kalkoenfilets in met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalkoenfilets in 4 min. bruin en gaar. Leg ze op een bord.
Fruit de sjalotten 2 min. in het bakvet. Roer de mosterd en sherry door het bakvet en schenk er 2 el water bij. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 4 min. zachtjes sudderen. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Leg de kalkoenfilets in de saus en laat ze in ca. 2 min. warm worden. Strooi de peterselie erover. Lekker met pasta en broccoli.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g kalkoenfilet
25 g boter
2 sjalotten
2 el Zaanse mosterd
100 ml medium dry sherry
1 el platte peterselie