Kokos-mangosalade
Aan de slag
Rooster de gemalen kokos in een droge koekenpan in ca. 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in stukjes. Meng de mango met de ananas en de kokosstukjes. Bestrooi met de gemalen kokos.
algemeenVoor een exotisch tintje: gemalen kokos over de chocolade- of
vanillevla.
Ananas schillen en snijden
Instructievideo - 01:04 min.
Kokos-mangosalade
null personen
201 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de gemalen kokos in een droge koekenpan in ca. 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in stukjes. Meng de mango met de ananas en de kokosstukjes. Bestrooi met de gemalen kokos.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el gemalen kokos
1 verse mango
½ ananas
110 g kokosstukjes