Tropische fruitsalade
Aan de slag
Roer het citroensap door de honing. Snijd de onderkant en de kroon van de ananas en snijd de schil eraf. Snijd de ananas in de lengte in 4 parten. Verwijder de harde kern met een mes. Snijd het vruchtvlees in stukjes.
Schil de mango, halveer en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Schenk de citroenhoning over al het fruit en laat 10 min. intrekken.
Rooster de kokos in een pan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Bestrooi de fruitsalade met het kokos en de munt.
Ananas schillen en snijden
Instructievideo - 01:04 min.
Tropische fruitsalade
null personen
155 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Roer het citroensap door de honing. Snijd de onderkant en de kroon van de ananas en snijd de schil eraf. Snijd de ananas in de lengte in 4 parten. Verwijder de harde kern met een mes. Snijd het vruchtvlees in stukjes.
Schil de mango, halveer en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Schenk de citroenhoning over al het fruit en laat 10 min. intrekken.
Rooster de kokos in een pan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Bestrooi de fruitsalade met het kokos en de munt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
2 el vloeibare
1 ananas
1 mango
2 el gemalen kokos
3 takjes munt