Tropische fruitsalade
bewaar
bewaar

Tropische fruitsalade

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Roer het citroensap door de honing. Snijd de onderkant en de kroon van de ananas en snijd de schil eraf. Snijd de ananas in de lengte in 4 parten. Verwijder de harde kern met een mes. Snijd het vruchtvlees in stukjes.

Schil de mango, halveer en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Schenk de citroenhoning over al het fruit en laat 10 min. intrekken.

Rooster de kokos in een pan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Bestrooi de fruitsalade met het kokos en de munt.

Ananas schillen en snijden

Instructievideo - 01:04 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tropische fruitsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig