Saté met frietjes
bewaar
bewaar

Saté met frietjes

50 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het vlees in blokjes van 2 cm. Voeg de marinade toe en laat minimaal 30 min. marineren. Rijg het vlees aan de satéprikkers.

Verwarm ondertussen de oven voor op 225 °C. Bak de frites in ca. 15-20 min. goudbruin. Klop een dressing van de sojasaus, honing en het citroensap. Bereid de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de grillpan. Gril de sateetjes in ca. 4 min. gaar. Keer regelmatig. Meng de sla met de dressing. Verdeel de sateetjes over 4 borden en serveer met de frites en de salade.

algemeenMeng het hele zakje marinade door 2 schalen hamlappen en vries de helft van het rauwe, gemarineerde vlees in. U kunt het vlees dan nog maximaal drie maanden bewaren.

Marineren

Instructievideo - 00:40 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Saté met frietjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig