Varkenshaassaté met wortelsalade
Aan de slag
Varkenshaas in blokjes snijden. Marinade maken volgens gebruiksaanwijzing met olie en ketjap. Vlees ca. 10 minuten in marinade leggen. Wortel mengen met dressing en op smaak brengen met zout en peper. Vlees aan satéstokjes rijgen. Satés op barbecue of grill in ca. 10 minuten grillen. Satésaus verwarmen in magnetron volgens gebruiksaanwijzing. Stokbrood in plakjes snijden. Satés serveren met saus, stokbrood en wortelsalade.
Varkenshaassaté met wortelsalade
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Varkenshaas in blokjes snijden. Marinade maken volgens gebruiksaanwijzing met olie en ketjap. Vlees ca. 10 minuten in marinade leggen. Wortel mengen met dressing en op smaak brengen met zout en peper. Vlees aan satéstokjes rijgen. Satés op barbecue of grill in ca. 10 minuten grillen. Satésaus verwarmen in magnetron volgens gebruiksaanwijzing. Stokbrood in plakjes snijden. Satés serveren met saus, stokbrood en wortelsalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 schaaltjes varkenshaasjes
1 zakje satémarinade
3 eetlepels zonnebloemolie
1 eetlepel ketjap manis
3 zakjes peen julienne
1 cup honing-mosterddressing
1 pot satésaus
1 stokbrood
Dit heb je nodig
satéstokjes