Melanzane van Patricia Fusco
bewaar
bewaar

Melanzane van Patricia Fusco

40 min. bereiden / 25 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 150 °C. Laat de aubergines in water met zout zo'n 10 min. weken, liefst met een gewicht erop. Dep ze droog en bestrooi ze aan beide zijden met bloem en haal door de losgeklopte eieren. Bak aan beide zijden in de olijfolie. Maak een tomatensaus van de ui, knoflook, basilicum en gepelde tomaten (roer ze stuk). Maak op een bakplaat torentjes van plakjes aubergine, 1 el saus en een plakje mozzarella. Bestrooi met wat Parmezaanse kaas en bak 25 min. in de oven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Melanzane van Patricia Fusco

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig