Pangasiusspies met notenrijst
bewaar
bewaar

Pangasiusspies met notenrijst

25 min. bereiden / 10 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de olie, oregano, chilipeper en 1 tl zout. Halveer de visfilets in de lengte en marineer ze 10 min. in de kruidenolie.

Rijg de halve visfilets zigzaggend op een satéprikker en rijg er in elke 'bocht' een tomaat tussen, zodat de vis om de tomaten heen golft. Gril de vis ca. 8 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Serveer met de notenrijst. Lekker met een spinaziesalade.

algemeenU kunt de vis een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast. Door de marinade met chili wordt de vis lekker pittig

Vis grillen op de barbecue

Instructievideo - 02:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pangasiusspies met notenrijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig