Pangasiusspies met notenrijst
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de olie, oregano, chilipeper en 1 tl zout. Halveer de visfilets in de lengte en marineer ze 10 min. in de kruidenolie.
Rijg de halve visfilets zigzaggend op een satéprikker en rijg er in elke 'bocht' een tomaat tussen, zodat de vis om de tomaten heen golft. Gril de vis ca. 8 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Serveer met de notenrijst. Lekker met een spinaziesalade.
Vis grillen op de barbecue
Instructievideo - 02:52 min.
Pangasiusspies met notenrijst
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
25 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de olie, oregano, chilipeper en 1 tl zout. Halveer de visfilets in de lengte en marineer ze 10 min. in de kruidenolie.
Rijg de halve visfilets zigzaggend op een satéprikker en rijg er in elke 'bocht' een tomaat tussen, zodat de vis om de tomaten heen golft. Gril de vis ca. 8 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Serveer met de notenrijst. Lekker met een spinaziesalade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak notenrijst
3 el olijfolie
1 tl gedroogde oregano
1 tl chilipeper
400 g pangasiusfilet
1 bakje cherry tomaten
Dit heb je nodig
metalen spiesen