Spruitjescurry met notenrijst
Aan de slag
Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking (bewaar het kookwater). Kook de eieren 7 min., laat ze schrikken, pel ze en halveer ze. Kook de spruiten 5 min. en laat ze uitlekken. Verhit de boter in een wok en fruit de ui goudbruin. Voeg de spruiten, de paprika en de Indiase currysaus toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Leg de halve eieren in de saus en stoof het gerecht afgedekt en op laag vuur onder af en toe omscheppen 10 min. Voeg als het te droog wordt wat kookwater van de rijst toe. Serveer de curry met de notenrijst.
Spruitjescurry met notenrijst
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking (bewaar het kookwater). Kook de eieren 7 min., laat ze schrikken, pel ze en halveer ze. Kook de spruiten 5 min. en laat ze uitlekken. Verhit de boter in een wok en fruit de ui goudbruin. Voeg de spruiten, de paprika en de Indiase currysaus toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Leg de halve eieren in de saus en stoof het gerecht afgedekt en op laag vuur onder af en toe omscheppen 10 min. Voeg als het te droog wordt wat kookwater van de rijst toe. Serveer de curry met de notenrijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak notenrijst
6 eieren
1 zak spruitjes
2 el boter
1 ui
1 rode paprika
1 zakje Indiase
Dit heb je nodig
wok