Spruitjescurry met notenrijst
bewaar
bewaar

Spruitjescurry met notenrijst

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking (bewaar het kookwater). Kook de eieren 7 min., laat ze schrikken, pel ze en halveer ze. Kook de spruiten 5 min. en laat ze uitlekken. Verhit de boter in een wok en fruit de ui goudbruin. Voeg de spruiten, de paprika en de Indiase currysaus toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Leg de halve eieren in de saus en stoof het gerecht afgedekt en op laag vuur onder af en toe omscheppen 10 min. Voeg als het te droog wordt wat kookwater van de rijst toe. Serveer de curry met de notenrijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spruitjescurry met notenrijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig