Bloemkoolpuree met bieslook
bewaar
bewaar

Bloemkoolpuree met bieslook

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aardappel in heel kleine stukjes. Kook de bloemkoolroosjes en aardappel in water met zout in ca. 10 min. gaar.

Knip ca. 10 sprieten bieslook in heel kleine stukjes en houd ze apart. Kook de rest van het bieslook de laatste minuut met de bloemkool mee.

Giet de groente af. Voeg de room toe en pureer de bloemkool met de staafmixer. Breng op smaak met zout en peper. Strooi het fijngeknipte bieslook erover. Lekker bij gebakken vis, kalfs- en varkenvlees.

algemeenDe puree krijgt een gele kleur en pittige smaak als u 1-2 el milde currypasta toevoegt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkoolpuree met bieslook

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig