Venkeltaart met blauwaderkaas
bewaar
bewaar

Venkeltaart met blauwaderkaas

20 min. bereiden / 25 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het groen van de venkel. Hak fijn en bewaar tot gebruik in de koelkast. Snijd de venkelknol in dunne plakken. Verwarm de olie in een hapjespan, schep de venkelknol erdoor en bestrooi met zout. Doe de deksel op de pan en smoor de venkel in 8 min. beetgaar. Laat afkoelen.

Verwarm de oven voor op 200 °C. Spreid de taartbodem uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de bodem met de crème fraîche. Verdeel de venkel over de bodem. Verdeel de kaas over de taart.

Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de taart in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Laat 5 min. afkoelen. Strooi het venkelgroen erover en snijd de taart in punten. Serveer lauwwarm.

algemeenOok lekker als hapje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Venkeltaart met blauwaderkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig