Groentetaart met blauwaderkaas
bewaar
bewaar

Groentetaart met blauwaderkaas

35 min. bereiden / 30 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Pompoen schillen, halveren en pitten verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. In wok 3 el olie verhitten en ui, knoflook en paprika 2-3 min. roerbakken. Pompoen en champignons erdoor scheppen en groenten op hoog vuur in nog 3-4 min. beetgaar bakken. Op smaak brengen met zout en peper.

Oven voorverwarmen op 200 °C. Groenten in ovenschaal verdelen. Kaas ertussen leggen. In kom eieren loskloppen met Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak. Eimengsel over groenten schenken. Sneetjes brood in driehoekjes snijden en op groenten leggen. Rest van olie over brood druppelen. Schaal in midden van oven schuiven en hartige taart in 25-35 min. goudbruin en gaar bakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groentetaart met blauwaderkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig