Spinaziesalade met komkommer
bewaar
bewaar

Spinaziesalade met komkommer

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en halveer in de lengte. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in lange linten. Snijd sneetjes brood in repen van 1 cm. Verhit 3 el olie. Bak het brood samen met de knoflook al omscheppend 4 min. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng rest van de olie met wijnazijn, honing en peper en zout naar smaak. Meng de spinazie met de komkommer en de dressing. Verdeel de broodrepen en eieren erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziesalade met komkommer

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig