Spinaziesalade met komkommer
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en halveer in de lengte. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in lange linten. Snijd sneetjes brood in repen van 1 cm. Verhit 3 el olie. Bak het brood samen met de knoflook al omscheppend 4 min. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng rest van de olie met wijnazijn, honing en peper en zout naar smaak. Meng de spinazie met de komkommer en de dressing. Verdeel de broodrepen en eieren erover.
Spinaziesalade met komkommer
bijgerecht
null personen
265 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en halveer in de lengte. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in lange linten. Snijd sneetjes brood in repen van 1 cm. Verhit 3 el olie. Bak het brood samen met de knoflook al omscheppend 4 min. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng rest van de olie met wijnazijn, honing en peper en zout naar smaak. Meng de spinazie met de komkommer en de dressing. Verdeel de broodrepen en eieren erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eieren
1 komkommer
4 sneetjes wit-casinobrood
6 el olijfolie
1 teen knoflook
1 el wittewijnazijn
2 tl honing
1 zak verse spinazie