Kikkererwtencurry met kokosmelk
bewaar
bewaar

Kikkererwtencurry met kokosmelk

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder boter of olie in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

Verhit de boter in een hapjespan. Bak de ui 5 min. Voeg de knoflook en de kruidenpasta toe en bak 2 min. mee. Doe de kikkererwten en de kokosmelk erbij en schep om. Warm 3 min. goed door. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met het amandelschaafsel. Lekker met grof gesneden verse koriander.

algemeenIndiase kruidenpasta is lekker in oosterse gerechten of met spruitjes. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.
algemeenGeopend is het potje kruidenpasta nog zes maanden houdbaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kikkererwtencurry met kokosmelk

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig