Hartige taart met kormagroente en kokosmelk
bewaar
bewaar

Hartige taart met kormagroente en kokosmelk

Hartige taarten zijn ideaal. Het enige wat je nodig hebt is deeg en vulling (kormagroente en kokosmelk in dit geval), de oven doet het meeste werk!

15 min. bereiden / 45 min. oventijd / 10 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een wok en bak de kruidenpasta met de wokgroente 4 min.

Bekleed ondertussen de ingevette quichevorm met het bladerdeeg. Klop de eieren los met de kokosmelk en naar smaak peper. Verdeel de groenten over het deeg en giet er het eiermengsel over.

Bak de quiche in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Dek eventueel af na 30 min. als de quiche te donker wordt. Neem uit de oven en laat 10 min. afkoelen.

combinatietipLekker met een frisse groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hartige taart met kormagroente en kokosmelk

Hartige taarten zijn ideaal. Het enige wat je nodig hebt is deeg en vulling (kormagroente en kokosmelk in dit geval), de oven doet het meeste werk!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig