Hartige taart met kormagroente en kokosmelk
Hartige taarten zijn ideaal. Het enige wat je nodig hebt is deeg en vulling (kormagroente en kokosmelk in dit geval), de oven doet het meeste werk!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een wok en bak de kruidenpasta met de wokgroente 4 min.
Bekleed ondertussen de ingevette quichevorm met het bladerdeeg. Klop de eieren los met de kokosmelk en naar smaak peper. Verdeel de groenten over het deeg en giet er het eiermengsel over.
Bak de quiche in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Dek eventueel af na 30 min. als de quiche te donker wordt. Neem uit de oven en laat 10 min. afkoelen.
Hartige taart met kormagroente en kokosmelk
Hartige taarten zijn ideaal. Het enige wat je nodig hebt is deeg en vulling (kormagroente en kokosmelk in dit geval), de oven doet het meeste werk!
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
45 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een wok en bak de kruidenpasta met de wokgroente 4 min.
Bekleed ondertussen de ingevette quichevorm met het bladerdeeg. Klop de eieren los met de kokosmelk en naar smaak peper. Verdeel de groenten over het deeg en giet er het eiermengsel over.
Bak de quiche in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Dek eventueel af na 30 min. als de quiche te donker wordt. Neem uit de oven en laat 10 min. afkoelen.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el arachideolie
75 g Fairtrade Original Indiase korma kruidenpasta
600 g Thaise wokgroente
270 g vers bladerdeeg
5 middelgrote eieren
200 ml kokosmelk
Dit heb je nodig
quichevorm met losse bodem (ø 28 cm, ingevet)