Pittige taugésalade met sesam
bewaar
bewaar

Pittige taugésalade met sesam

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder boter of olie in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Klop een dressing van de olie, azijn en knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Verwijder de groene steelaanzet van de rode peper. Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in dunnereepjes.

Meng de rode peper, ui, taugé en witte kool in een kom en schep om met de dressing. Bestrooi met het sesamzaad. Lekker met gewokte garnalen.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige taugésalade met sesam

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig