Wittebonenstamp spinazie-tomaat
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de burgers in ca. 8 min. bruin. Keer regelmatig.
Doe ondertussen de 2 soorten bonen en de melk in een pan en verwarm al roerend 4 min. Stamp met de pureestamper tot een grove puree. Verhit de rest van de olie en roerbak de spinazie 2 min. Laat uitlekken en druk het vocht eruit.
Voeg de spinazie, tomaat en roomkaas aan het bonenmengsel toe en warm al roerend 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de burgers.
Wittebonenstamp spinazie-tomaat
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de burgers in ca. 8 min. bruin. Keer regelmatig.
Doe ondertussen de 2 soorten bonen en de melk in een pan en verwarm al roerend 4 min. Stamp met de pureestamper tot een grove puree. Verhit de rest van de olie en roerbak de spinazie 2 min. Laat uitlekken en druk het vocht eruit.
Voeg de spinazie, tomaat en roomkaas aan het bonenmengsel toe en warm al roerend 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de burgers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el olijfolie
2 schaaltjes vegetarische meergranenburgers
1 pot witte bonen
1 blik reuzenbonen
2 el halfvolle melk
1 zak verse spinazie
4 tomaten
1 pakje verse roomkaas
Dit heb je nodig
pureestamper