Tortillahoorntjes met pittig gehakt
bewaar
bewaar

Tortillahoorntjes met pittig gehakt

Met koriander en kaneel een voorgerecht uit India. Ook lekker als hapje bij de borrel.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het gehakt rul. Voeg tijdens het bakken de tacokruiden en kaneel toe. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tomaat in stukjes, roer door het gehakt en stoof het 5 min. zachtjes.

Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze doormidden. Draai elke halve tortilla tot een hoorntje en zet hem in een borrelglaasje.

Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocadohelften elk in 8 plakjes. Snijd de takjes koriander in stukjes. Schep het gehakt in de hoorntjes, steek er 2 plakjes avocado in en garneer met een takje koriander. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortillahoorntjes met pittig gehakt

Met koriander en kaneel een voorgerecht uit India. Ook lekker als hapje bij de borrel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig