Paksoi met gehakt
Paksoi, gehakt en peen julienne met fris-zoet accent van sinaasappel.
Aan de slag
Verhit 1 el olie in een wok en bak het gehakt met de witte peper en eventueel zout 5 min. rul op hoog vuur. Voeg de peen toe en bak nog 1 min. mee. Snijd ondertussen de koriander fijn, boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers 1 helft uit.
Neem de wok van het vuur en schep het gehakt om met de koriander, confiture en 1 el sinaasappelsap. Schep het gehakt in een schaal en houd warm onder een bord of aluminiumfolie.
Verhit de rest van de olie in de wok en bak de paksoi 3 min. op hoog vuur. Schep om met de rest van het sinaasappelsap en het -rasp. Schep de paksoi op een schaal en verdeel het gehakt erover.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Paksoi met gehakt
Paksoi, gehakt en peen julienne met fris-zoet accent van sinaasappel.
hoofdgerecht
null personen
265 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 1 el olie in een wok en bak het gehakt met de witte peper en eventueel zout 5 min. rul op hoog vuur. Voeg de peen toe en bak nog 1 min. mee. Snijd ondertussen de koriander fijn, boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers 1 helft uit.
Neem de wok van het vuur en schep het gehakt om met de koriander, confiture en 1 el sinaasappelsap. Schep het gehakt in een schaal en houd warm onder een bord of aluminiumfolie.
Verhit de rest van de olie in de wok en bak de paksoi 3 min. op hoog vuur. Schep om met de rest van het sinaasappelsap en het -rasp. Schep de paksoi op een schaal en verdeel het gehakt erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
300 g half-om-halfgehakt
2 tl witte peper
150 g peen julienne
15 g verse koriander
1 perssinaasappel
1 el sinaasappel-gemberconfiture
600 g koelverse gesneden paksoi