Paksoi met gehakt
bewaar
bewaar

Paksoi met gehakt

Paksoi, gehakt en peen julienne met fris-zoet accent van sinaasappel.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 1 el olie in een wok en bak het gehakt met de witte peper en eventueel zout 5 min. rul op hoog vuur. Voeg de peen toe en bak nog 1 min. mee. Snijd ondertussen de koriander fijn, boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers 1 helft uit.

Neem de wok van het vuur en schep het gehakt om met de koriander, confiture en 1 el sinaasappelsap. Schep het gehakt in een schaal en houd warm onder een bord of aluminiumfolie.

Verhit de rest van de olie in de wok en bak de paksoi 3 min. op hoog vuur. Schep om met de rest van het sinaasappelsap en het -rasp. Schep de paksoi op een schaal en verdeel het gehakt erover.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paksoi met gehakt

Paksoi, gehakt en peen julienne met fris-zoet accent van sinaasappel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig