Empanadas
15 min. bereiden / 15 min. oventijd
7 ingrediënten
Aan de slag
Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de knoflook en peterselie fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en het gehakt. Roer de shoarmakruiden en de tomatentapenade erdoor. Schep de peterselie erdoor.
Verdeel het gehakt over de plakjes deeg. Vouw ze dicht en druk de randen dicht met een vork. Bak de pasteitjes in de oven gedurende ca. 15 min. gaar. Serveer ze lauwwarm.
Empanadas
null personen
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de knoflook en peterselie fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en het gehakt. Roer de shoarmakruiden en de tomatentapenade erdoor. Schep de peterselie erdoor.
Verdeel het gehakt over de plakjes deeg. Vouw ze dicht en druk de randen dicht met een vork. Bak de pasteitjes in de oven gedurende ca. 15 min. gaar. Serveer ze lauwwarm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
10 plakjes deeg voor hartige taart
2 tenen knoflook
1 bos peterselie
½ el traditionele olijfolie
250 g mager rundergehakt
1 el shoarmakruiden
1 el zongedroogde tomatentapenade