Soepstengels (10-12 maanden)
bewaar
bewaar

Soepstengels (10-12 maanden)

Zelf soepstengels maken, is helemaal niet zo moeilijk. Lekker met amandalen!

30 min. bereiden / 15 min. oventijd

3 ingrediënten

Aan de slag

Haal het plakje deeg uit de verpakking en verwijder het plastic velletje. Leg een vel bakpapier op een snijplank en leg het deeg hierop. Roer de eidooier los en bestrijk het nog bevroren deeg met de eidooier.

Maal de amandelen grof in de keukenmachine en strooi ze over het plakje. Het deeg is nu al iets minder koud, maar nog wel stevig. Snijd het met een mes in 5 of 6 reepjes (per plakje). Leg ze een beetje uit elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat 15 min. rusten.

Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C. Schuif de bakplaat in de oven en bak de soepstengels in 20 min. gaar en krokant. Laat afkoelen en gebruik als tussendoortje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Soepstengels (10-12 maanden)

Zelf soepstengels maken, is helemaal niet zo moeilijk. Lekker met amandalen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig