Soepstengels (10-12 maanden)
Zelf soepstengels maken, is helemaal niet zo moeilijk. Lekker met amandalen!
Aan de slag
Haal het plakje deeg uit de verpakking en verwijder het plastic velletje. Leg een vel bakpapier op een snijplank en leg het deeg hierop. Roer de eidooier los en bestrijk het nog bevroren deeg met de eidooier.
Maal de amandelen grof in de keukenmachine en strooi ze over het plakje. Het deeg is nu al iets minder koud, maar nog wel stevig. Snijd het met een mes in 5 of 6 reepjes (per plakje). Leg ze een beetje uit elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat 15 min. rusten.
Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C. Schuif de bakplaat in de oven en bak de soepstengels in 20 min. gaar en krokant. Laat afkoelen en gebruik als tussendoortje.
Soepstengels (10-12 maanden)
Zelf soepstengels maken, is helemaal niet zo moeilijk. Lekker met amandalen!
null porties
50 kcal
30 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Haal het plakje deeg uit de verpakking en verwijder het plastic velletje. Leg een vel bakpapier op een snijplank en leg het deeg hierop. Roer de eidooier los en bestrijk het nog bevroren deeg met de eidooier.
Maal de amandelen grof in de keukenmachine en strooi ze over het plakje. Het deeg is nu al iets minder koud, maar nog wel stevig. Snijd het met een mes in 5 of 6 reepjes (per plakje). Leg ze een beetje uit elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat 15 min. rusten.
Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C. Schuif de bakplaat in de oven en bak de soepstengels in 20 min. gaar en krokant. Laat afkoelen en gebruik als tussendoortje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 plakje deeg voor hartige taart
1 eidooier
1 el ongebrande amandelen
Dit heb je nodig
bakpapier
keukenmachine