Miehoen met zalm
Aan de slag
Bereid de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de bloemkoolroosjes in 4 min. beetgaar.
Verhit de olie in een wok en roerbak de mihoen en de bloemkool 2 min. Voeg de sojasaus en sambal toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Meng de zalm en de surimi flakes erdoor.
Verdeel over 4 kommen en bestrooi met de bosui.
Miehoen met zalm
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de bloemkoolroosjes in 4 min. beetgaar.
Verhit de olie in een wok en roerbak de mihoen en de bloemkool 2 min. Voeg de sojasaus en sambal toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Meng de zalm en de surimi flakes erdoor.
Verdeel over 4 kommen en bestrooi met de bosui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak miehoen
1 bloemkool
3 el olie
3 el sojasaus
2 tl sambal
1 bakje gerookte zalmsnippers
1 bakje surimi flakes
1 zakje bosui